Pergola Arlequin

Uniek en speels, ARLEQUIN hertekent de pergola zodat eindeloos combineren met licht en kleur mogelijk wordt: Kies zelf de kleur van elk paneel en creëer een waaier aan combinaties.

Uniek in België: Pergola Arlequin

Jongleer met de schaduw en met de kleuren

Door een simpele glijbeweging met een aangepaste stok , kan u kiezen tussen één of meerdere schaduwzones en meer of minder zoninval. Door panelen over elkaar te schuiven kan de schaduw beperkt worden tot de oppervlakte van slechts één paneel. Daar tegenover staat, als alle panelen mooi naast elkaar geschoven worden, dat ARLEQUIN ook beschermt tegen regen of zon, zoals een echt dak.

Bijkomende originaliteit van dit nieuwe concept ?

Uniek en speels, ARLEQUIN hertekent de pergola zodat eindeloos combineren met licht en kleur mogelijk wordt : Kies zelf de kleur van elk paneel en creëer een waaier aan combinaties.

De ARLEQUIN pergola geeft de toon aan

Als voorloper van de bioklimatische pergola, biedt Solisysteme u een waaier aan oplossingen om uw leefruimte buiten te optimaliseren en te vergroten, onafhankelijk van de weersomstandigheden.

Net zoals de pergola met draaibare lamellen, kan de pergola ARLEQUIN uitgerust worden met verschillende opties en accessoires.

  • LED verlichting integreerbaar in de structuur
  • Stores en glaswanden voor zijwaartse bescherming
  • Aangepaste verwarming

Contacteer ons

Wenst u ook graag een gratis en vrijblijvende prijsofferte te ontvangen?

Kapittelstraat 131 - 9400 NINOVE
054 24 04 08 - info@cssoutdoorliving.be

Klik hier

Bezoek onze showroom

CSS Outdoor Living

Kapittelstraat 131 - 9400 NINOVE
Terrasoverkappingen - carports - zonwering - vliegenramen - rolluiken
Toonzaal is alle dagen open van 8 u tot 12 u en van 12:30 u tot 17 u tijdens de weekdagen, van 10 u tot 16 u op zaterdag . Zon -en feestdagen gesloten .

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan