CSS Outdoor Living

Ruim aanbod aan: terrasoverkappingen, carports, zonwering, rolluiken, vliegenramen

Hoe het allemaal begon voor CSS Outdoor Living

Als zelfstandige in bijberoep

Start in 2004 als zelfstandige in bijberoep als bijverdienste thuis in de garage met het maken van vliegenramen. Als naam voor de onderneming werd CSS gekozen. Dit staat voor de eerste letters van onze kinderen namelijk Caro Senne en Steffie. Papierwerk en administratie nam mijn vrouw voor haar rekening wat nog steeds het geval is.

Van eenmanszaak naar BV

Start in 2010 als volledige zelfstandige in Voorde in een loods die we huurden, de eerste 2 werknemers kwamen in dienst. Het gamma werd geleidelijk aan uitgebreid met overkappingen, carports, zonwering en rolluiken. In 2011 werd de eenmanszaak overgezet in de huidige BV structuur. Onze ruimte werd ook te klein waardoor we op zoek gingen naar een nieuwe locatie in de buurt.

In december 2012 konden we ons eigen gebouw aankopen. Het personeelsbestand werd ook geleidelijk aan uitgebreid. Deze mensen zijn het grootste kapitaal en succes van ons bedrijf.

Bezoek onze showrooms

CSS Outdoor Living
Kapittelstraat 131 - 9400 NINOVE
Toonzaal is alle dagen open van 8 u tot 12 u en van 12:30 u tot 17 u tijdens de weekdagen, van 10 u tot 16 u op zaterdag. Zon -en feestdagen gesloten.
Ninoofsesteenweg 637 - 1700 DILBEEK
Toonzaal is open van 13 u tot 17 u op maandag, woensdag en donderdag. Op zaterdag open van 10 u tot 16u. Dinsdag, vrijdag, zondag en feestdagen gesloten. Elke dag van 8 u tot 20 u open op afspraak via info@cssoutdoorliving.be
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan