Insectenvrij genieten met een vliegenraam/deur

Vliegenramen zijn een must. U ventileert uw woning met een gerust gemoed: zonlicht en zuivere buitenlucht stromen ongehinderd binnen. Terwijl ongewenste insecten buiten blijven. Zo geniet u van een heerlijk zomergevoel in een insectenvrije omgeving.

Vliegenramen van topkwaliteit

Hout, PVC of aluminium: onze vliegenramen passen op elk raam. Ongeacht het merk of materiaal. We monteren ze vakkundig met een muurkader in de dagopening. Zo beschermt u overdag de woning tegen de zon. ’s Nachts verlucht u met het muggengaas. Het raamwerk is van hoogwaardige Reynaers aluminiumprofielen. Uw garantie: u krijgt een vliegenraam dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

Ook de RAL-kleur die u kiest beantwoordt aan de hoogste normen en draagt het Qualicoat label: de kleurechtheid blijft gewaarborgd en stemt moeiteloos af op die van uw deur- en raampartijen.

CSS Outdoor Living mikt altijd op het allerbeste. Met als klap op de vuurpijl: het oerdegelijke Bellavista-gaas. Dit gaas is bijzonder transparant en discreet. Resultaat: uw vliegenramen zijn mooi in harmonie met de gevel.

Kan uw vliegenraam uit de kader vallen?

Neen: de geleidingsrails gemonteerd op de onder- en bovenregel van onze schuiframen zorgen ervoor dat het vliegenschuifraam mooi aansluit. Dus het blijft perfect op zijn plaats als u het open- en dichtschuift. Bovendien glipt er geen enkel insect door de mazen.

Combinatie van Japanse finesse met Europese inventiviteit.

Uw woning verluchten zonder vervelende insecten en dit op een bijzonder stijlvolle manier? Dit kan met het paradepaardje van de insectwerende wereld. Plisséramen en deuren combineren Japanse finesse met Europese inventiviteit. U rolt het gaas niet op, u vouwt het op. Het opengevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Doordat er geen veer zit in het systeem geeft het gaas geen klik, terwijl u het met weinig kracht bedient. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft het evenwijdig. Zelfs een kind kan de deur veilig openen of sluiten. De cassette neemt u er snel uit om het te reinigen of om hem op te bergen tijdens de wintermaanden.

Weer hardnekkige insecten en bescherm uzelf tegen pollen

Waarom aanmodderen met vliegenvangers of spuitbussen? Met een vliegendeur weert u hardnekkige insecten en bent u beschermd tegen pollen. Reken bij ons op een deur die perfect past bij uw omgeving, want uw vliegendeur mag er allesbehalve uitspringen. Dankzij het sublieme Bellavista-gaas gaat uw vliegendeur helemaal op in uw voorgevel en verliest u geen straaltje zon!

Op het raamkader vervaardigd uit hoogwaardige aluminiumprofielen van Reynaers Aluminium krijgt u tien jaar garantie. Elke vliegendeur is verstevigd met drie scharnieren. Zo kan de deur keer op keer vlot draaien. Efficiënte troef met de geïntegreerde magneetstrips. De vliegendeur kan eveneens uitgerust worden met een schopplaat, of als u liever wenst dat de deur automatisch sluit dan kunnen wij een pneumatische pomp plaatsen. Zo blijft uw vliegendeur nooit meer openstaan.