Blijf zon en inkijk de baas met onze rolluiken

Rolluiken bieden nog steeds de beste bescherming tegen warmte, koude, inkijk en ongewenste bezoekers.

Niets dan voordelen

Meer keuze dan ooit uit kleuren bedieningsmogelijkheden

Meer dan ooit bestaan rolluiken vandaag in verschillende types, kleuren en bedieningsmogelijkheden. Onze rolluiken laten zich perfect intregreren bij uw bestaande woning en zijn een investering met een onmiddellijke meerwaarde en een snel terugverdieneffect.

 

Voordelen

gebruiksgemak – meer comfort – meer privacy – veiligheid – verkoeling – zonwerend – hoge isolatie – warmtebehoudend – geluiddempend

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken of traditionele rolluiken worden geplaatst bij nieuwbouw in een daarvoor voorziene opening boven het raam. De rolluikkast kan achteraf door de schrijnwerker zeer mooi worden afgewerkt: hierbij combineert u de voordelen van een rolluik met de esthetiek van de woning. Inbouwrolluiken zijn een ideaal middel om de isolatie van de woning te verbeteren en werken geluidsbesparend.

Technische gegevens
De maximale breedte en hoogte zijn 4,5 x 4 m, afhankelijk van de gekozen rolluiklamel. Geleiders in aluminium.
Kleuren
Rolluikblad is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. De keuze bij aluminiumlamellen is groter dan bij pvc. Geleiders: gelakt aluminium in RAL-kleur naar keuze.
Materialen
Rolluikblad: lamellen in pvc of in aluminium
Geleiders: in aluminium
Bediening
 • lintoproller
 • zwengel
 • elektrische bediening met vaste drukknop op de muur
 • elektrische bediening door middel van afstandsbedieni

Toevoeging – rolluiken met solar motor RTS (Somfy)

Bij de installatie van rolluiken op zonne-energie, met solar motor RTS van Somfy, wordt er steeds een oplaadbare batterij voorzien. We benadrukken nogmaals uitdrukkelijk dat de batterij zelf beperkt is in garantie tot jaar en aldus regelmatig vervangen moet worden vanwege zijn beperkte levensduur.

Aandachtspunten garantiebepalingen

7 jaar garantie op motoren Somfy Solar

 • Een installatie, met solar motor, aan de noordkant van het gebouw valt altijd buiten de garantiebepalingen
 • Veel zonlicht is essentieel om voldoende laadvermogen te garanderen. Wees daarom bedachtzaam voor schaduwzones op de zonnecel:
  • Vermijd omgevingsschaduw door de bebouwing, het landschap, een dichte begroeiing…
  • Let op voldoende direct zonlicht bij de positie van een zonnepaneel onder een dak, terrasoverkapping, aanbouw, …
  • Opgelet bij plaatsing in een (binnen)hoek en tov andere obstakels

Voorzetrolluiken

Uw woning is niet voorzien van rolluiken en u wenst meer privacy, een betere isolatie, extra beveiliging tegen inbraak? Wij bieden u een gans gamma aan voorzetrolluiken. Deze zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en vormen. Voorzetrolluiken zijn bovendien makkelijk te plaatsen op alle woningen!

Voorzetrolluiken bieden naast privacy het voordeel van inbraakveiligheid. Bovendien kan niet naast het isolerende aspect gekeken worden: uw huis blijft warm in de winter en fris in de zomer met een minimaal energieverlies.

Technische gegevens
De maximale hoogte en breedte zijn 4,5 x 4 m, afhankelijk van de gekozen rolluiklamel. Kastgrootte: diverse kastgroottes van 125 mm tot 250 mm Kast in aluminium: afgeschuind 45° of ronde kast Geleiders in aluminium: wij bieden een gans gamma geleiders zodat montage in iedere situatie mogelijk is.
Kleuren
Rolluikblad is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. De keuze bij aluminiumlamellen is groter dan bij pvc. Kast en geleiders: verkrijgbaar in alle RAL kleuren.
Materialen
Rolluikblad: lamellen in pvc of in aluminium
Kast: aluminium
Geleiders: aluminium
Bediening
 • lintoproller
 • zwengel
 • elektrische bediening met vaste drukknop op de muur
 • elektrische bediening door middel van afstandsbediening