Blijf zon en inkijk de baas met onze rolluiken

Rolluiken bieden nog steeds de beste bescherming tegen warmte, koude, inkijk en ongewenste bezoekers.

Niets dan voordelen

Meer keuze dan ooit uit kleuren bedieningsmogelijkheden

Meer dan ooit bestaan rolluiken vandaag in verschillende types, kleuren en bedieningsmogelijkheden. Onze rolluiken laten zich perfect intregreren bij uw bestaande woning en zijn een investering met een onmiddellijke meerwaarde en een snel terugverdieneffect.

 

Voordelen

gebruiksgemak – meer comfort – meer privacy – veiligheid – verkoeling – zonwerend – hoge isolatie – warmtebehoudend – geluiddempend

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken of traditionele rolluiken worden geplaatst bij nieuwbouw in een daarvoor voorziene opening boven het raam. De rolluikkast kan achteraf door de schrijnwerker zeer mooi worden afgewerkt: hierbij combineert u de voordelen van een rolluik met de esthetiek van de woning. Inbouwrolluiken zijn een ideaal middel om de isolatie van de woning te verbeteren en werken geluidsbesparend.

Technische gegevens
De maximale breedte en hoogte zijn 4,5 x 4 m, afhankelijk van de gekozen rolluiklamel. Geleiders in aluminium.
Kleuren
Rolluikblad is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. De keuze bij aluminiumlamellen is groter dan bij pvc. Geleiders: gelakt aluminium in RAL-kleur naar keuze.
Materialen
Rolluikblad: lamellen in pvc of in aluminium
Geleiders: in aluminium
Bediening
  • lintoproller
  • zwengel
  • elektrische bediening met vaste drukknop op de muur
  • elektrische bediening door middel van afstandsbedieni

Voorzetrolluiken

Uw woning is niet voorzien van rolluiken en u wenst meer privacy, een betere isolatie, extra beveiliging tegen inbraak? Wij bieden u een gans gamma aan voorzetrolluiken. Deze zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en vormen. Voorzetrolluiken zijn bovendien makkelijk te plaatsen op alle woningen!

Voorzetrolluiken bieden naast privacy het voordeel van inbraakveiligheid. Bovendien kan niet naast het isolerende aspect gekeken worden: uw huis blijft warm in de winter en fris in de zomer met een minimaal energieverlies.

Technische gegevens
De maximale hoogte en breedte zijn 4,5 x 4 m, afhankelijk van de gekozen rolluiklamel. Kastgrootte: diverse kastgroottes van 125 mm tot 250 mm Kast in aluminium: afgeschuind 45° of ronde kast Geleiders in aluminium: wij bieden een gans gamma geleiders zodat montage in iedere situatie mogelijk is.
Kleuren
Rolluikblad is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. De keuze bij aluminiumlamellen is groter dan bij pvc. Kast en geleiders: verkrijgbaar in alle RAL kleuren.
Materialen
Rolluikblad: lamellen in pvc of in aluminium
Kast: aluminium
Geleiders: aluminium
Bediening
  • lintoproller
  • zwengel
  • elektrische bediening met vaste drukknop op de muur
  • elektrische bediening door middel van afstandsbediening

Contacteer ons

Wenst u ook graag een gratis en vrijblijvende prijsofferte te ontvangen?

Kapittelstraat 131 - 9400 NINOVE
054 24 04 08 - info@cssoutdoorliving.be

Klik hier

Bezoek onze showrooms

CSS Outdoor Living
Kapittelstraat 131 - 9400 NINOVE
Toonzaal is alle dagen open van 8 u tot 12 u en van 12:30 u tot 17 u tijdens de weekdagen, van 10 u tot 16 u op zaterdag. Zon -en feestdagen gesloten.
Ninoofsesteenweg 637 - 1700 DILBEEK
Toonzaal is open van 13 u tot 17 u op maandag, woensdag en donderdag. Op zaterdag open van 10 u tot 16u. Dinsdag, vrijdag, zondag en feestdagen gesloten. Elke dag van 8 u tot 20 u open op afspraak via info@cssoutdoorliving.be
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan