Lamellendak Solisysteme

Uw leefruimte vergroten op een originele manier? Ontdek het gloednieuwe outdoor living concept van het Franse Solisysteme: het lamellendak.

Lamellendak van Solisysteme

Bijzondere terrasoverkapping met profielen uit hoogwaardig aluminium

Met een straffe garantie: drie jaar op de mechanische bestanddelen, vijf jaar op het aluminium. Draagbalken, goten, kaders… alles is onversneden maatwerk. En elk onderdeel is grondig behandeld met thermolak: het weerstaat guur weer en uv-stralen. De bouten en moeren? Roestvrij.

Optimale zonnewering van uw terras

Schaduw of licht? Dat kiest u, dankzij de draaiende lamellen. U bent altijd beschermd tegen de zon. Terwijl het licht rijkelijk binnenstroomt.

Natuurlijke airco

Zet u de lamellen op een kier? Dan stroomt de frisse buitenlucht naar binnen.

Op die manier vermijdt u een serre-effect. Resultaat: een voortdurende, airconditioning van Moeder Natuur. Sluit u de lamellen? Dan blijft u genieten van uw barbecue of tuinfeest. Want regen of sneeuw, u blijft droog in uw veranda of op uw terras.

Verrassend eenvoudig

Uw lamellen in de juiste positie brengen? Met de afstandsbediening doet u het met één druk op de knop. Makkelijk onderhoud: in open stand zijn de lamellen zelfreinigend. Tijdens het schoonmaken geraakt u gemakkelijk aan alle onderdelen.

Contacteer ons

Wenst u ook graag een gratis en vrijblijvende prijsofferte te ontvangen?

Kapittelstraat 131 - 9400 NINOVE
054 24 04 08 - info@cssoutdoorliving.be

Klik hier

Bezoek onze showrooms

CSS Outdoor Living
Kapittelstraat 131 - 9400 NINOVE
Toonzaal is alle dagen open van 8 u tot 12 u en van 12:30 u tot 17 u tijdens de weekdagen, van 10 u tot 16 u op zaterdag. Zon -en feestdagen gesloten.
Ninoofsesteenweg 637 - 1700 DILBEEK
Toonzaal is open van 13 u tot 17 u op maandag, woensdag en donderdag. Op zaterdag open van 10 u tot 16u. Dinsdag, vrijdag, zondag en feestdagen gesloten. Elke dag van 8 u tot 20 u open op afspraak via info@cssoutdoorliving.be
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan