Lamellendak Solisysteme

Uw leefruimte vergroten op een originele manier? Ontdek het gloednieuwe outdoor living concept van het Franse Solisysteme: het lamellendak.

Lamellendak van Solisysteme

Bijzondere terrasoverkapping met profielen uit hoogwaardig aluminium

Met een straffe garantie: drie jaar op de mechanische bestanddelen, vijf jaar op het aluminium. Draagbalken, goten, kaders… alles is onversneden maatwerk. En elk onderdeel is grondig behandeld met thermolak: het weerstaat guur weer en uv-stralen. De bouten en moeren? Roestvrij.

Optimale zonnewering van uw terras

Schaduw of licht? Dat kiest u, dankzij de draaiende lamellen. U bent altijd beschermd tegen de zon. Terwijl het licht rijkelijk binnenstroomt.

Natuurlijke airco

Zet u de lamellen op een kier? Dan stroomt de frisse buitenlucht naar binnen.

Op die manier vermijdt u een serre-effect. Resultaat: een voortdurende, airconditioning van Moeder Natuur. Sluit u de lamellen? Dan blijft u genieten van uw barbecue of tuinfeest. Want regen of sneeuw, u blijft droog in uw veranda of op uw terras.

Verrassend eenvoudig

Uw lamellen in de juiste positie brengen? Met de afstandsbediening doet u het met één druk op de knop. Makkelijk onderhoud: in open stand zijn de lamellen zelfreinigend. Tijdens het schoonmaken geraakt u gemakkelijk aan alle onderdelen.