Lamellendak Solisysteme

Uw leefruimte vergroten op een originele manier? Ontdek het gloednieuwe outdoor living concept van het Franse Solisysteme: het lamellendak.

Lamellendak van Solisysteme

Bijzondere terrasoverkapping met profielen uit hoogwaardig aluminium

Met een straffe garantie: drie jaar op de mechanische bestanddelen, vijf jaar op het aluminium. Draagbalken, goten, kaders… alles is onversneden maatwerk. En elk onderdeel is grondig behandeld met thermolak: het weerstaat guur weer en uv-stralen. De bouten en moeren? Roestvrij.

Optimale zonnewering van uw terras

Schaduw of licht? Dat kiest u, dankzij de draaiende lamellen. U bent altijd beschermd tegen de zon. Terwijl het licht rijkelijk binnenstroomt.

Natuurlijke airco

Zet u de lamellen op een kier? Dan stroomt de frisse buitenlucht naar binnen.

Op die manier vermijdt u een serre-effect. Resultaat: een voortdurende, airconditioning van Moeder Natuur. Sluit u de lamellen? Dan blijft u genieten van uw barbecue of tuinfeest. Want regen of sneeuw, u blijft droog in uw veranda of op uw terras. Het systeem weerstaat zelfs windstoten tot 260 kilometer per uur.

Verrassend eenvoudig

Uw lamellen in de juiste positie brengen? Met de afstandsbediening doet u het met één druk op de knop. Makkelijk onderhoud: in open stand zijn de lamellen zelfreinigend. Tijdens het schoonmaken geraakt u gemakkelijk aan alle onderdelen.

Contacteer ons

Wenst u ook graag een gratis en vrijblijvende prijsofferte te ontvangen?

Kapittelstraat 131 - 9400 NINOVE
054 24 04 08 - info@cssoutdoorliving.be

Klik hier

Bezoek onze showrooms

CSS Outdoor Living
Kapittelstraat 131 - 9400 NINOVE
Toonzaal is alle dagen open van 8 u tot 12 u en van 12:30 u tot 17 u tijdens de weekdagen, van 10 u tot 16 u op zaterdag. Zon -en feestdagen gesloten.
Ninoofsesteenweg 637 - 1700 DILBEEK
Toonzaal is alle dagen open van 10 u tot 17 u. Zon -en feestdagen gesloten.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan